Barion Pixel
Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák 100g

1 490 Ft

1 490 Ft

Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák 100g

1 490 Ft

Kényeztesse kedvencét a Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák jutalomfalatokkal! Ezek a puha, ízletes falatok ellenállhatatlan kacsa ízzel csábítják kutyáját. A kiváló minőségű alapanyagokból készült jutalomfalatok nem csak finomak, de könnyen emészthetőek is, így ideálisak érzékeny gyomrú kutyák számára is. A kis méretű falatok ideálisak kiképzéshez, jutalmazáshoz, vagy csak egy kis kényeztetéshez.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
EAN: 4011905318691 Cikkszám: TRX31869 Kategória:

Leírás

Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák – Finom jutalomfalat kutyájának!

Kényeztesse kedvencét a Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák jutalomfalatokkal! Ezek a ropogós, ízletes falatok ellenállhatatlan kacsa ízzel csábítják kutyáját.

A kiváló minőségű alapanyagokból készült jutalomfalatok nem csak finomak, de magas fehérjetartalmukkal az izomzat építését és fenntartását is segítik.

A kis méretű falatok ideálisak kiképzéshez, jutalmazáshoz, vagy csak egy kis kényeztetéshez.

Főbb jellemzői:

  • Ízletes kacsamell: A jutalomfalatok 64%-a ízletes kacsamellből készül, amit kutyája imádni fog.
  • Magas fehérjetartalom: A falatok 31% fehérjét tartalmaznak, ami fontos az izomzat építéséhez és fenntartásához.
  • Könnyen emészthető: A puha állagú falatok könnyen emészthetőek, így ideálisak érzékeny gyomrú kutyák számára is.
  • Kis méretű falatok: A falatok könnyen emészthetőek és ideálisak kiképzéshez, jutalmazáshoz vagy egyszerűen csak egy kis kényeztetéshez.
  • Gluténmentes: A Trixie Premio Lágy Kacsás Kockák gluténmentesek, így ideálisak gluténérzékeny kutyák számára is.
  • Nincs hozzáadott cukor: A jutalomfalatok nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így ideálisak súlykontrollban lévő kutyák számára is.

Kiszerelés: 100gr

Adagolás: Jutalomfalatként adható a normál étkezések között. Figyeljen arra, hogy mindig legyen friss, tiszta víz a kutya számára.

Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Számos oka van annak, hogy a kutyatréninghez puha jutalomfalatokat érdemes választani:

Könnyen rághatóak és lenyelhetőek: A puha jutalomfalatok ideálisak minden méretű és korú kutyák számára, még a kölyökkutyák és az idősebb kutyák számára is, amelyeknek gyengébb a fogazata. A kemény falatokkal ellentétben a puha jutalomfalatok nem okoznak fulladási veszélyt, és nem sértik meg a kutya fogínyét vagy szájüreget.

Gyorsan emészthetőek: A puha jutalomfalatok gyorsan emészthetőek, ami fontos a kutyatréning során. Ha a kutya gyorsan jutalomhoz jut a kívánt viselkedésért, nagyobb valószínűséggel fogja megismételni a viselkedést a jövőben.

Könnyen törhetőek: A puha jutalomfalatok könnyen apró darabokra törhetők, ami ideális a kutyatréninghez. A kisebb darabokat könnyebb a kutya szájába helyezni, és jobban motiválják a kutyát, hogy kövesse az utasításokat.

Ízletesebbek: A puha jutalomfalatok általában ízletesebbek a kutyák számára, mint a kemény falatok. Ez azt jelenti, hogy a kutyák nagyobb valószínűséggel fogják motiválni őket a jutalomfalatok megszerzése, ami hatékonyabbá teheti a kutyatréninget.

Többcélúak: A puha jutalomfalatok nem csak a kutyatréninghez használhatók. Használhatók játékokhoz, trükkök tanításához, sőt a kutya gyógyszeres kezelésének megkönnyítésére is.

Összefoglalva: A puha jutalomfalatok biztonságosabb, emészthetőbb, ízletesebb és sokoldalúbbak, mint a kemény falatok. Ezért ideálisak a kutyatréninghez és más célokra is.