Barion Pixel

Kakizsák tartó

Kakizacsi tartó, a leghatékonyabb módja, hogy ne felejtsük otthon a sétáltasához a kakizacsit. Ennek az az oka, hogy ezket a kakizacsi tartókat rá lehet rögzíteni a pórázra.

Kakizacsi tartó rögzítése a pórázon

A kakizacsi tartó rögzítése általában karabínerrel van megoldva amit egész egyszerűen vastagságtól függően szinten minden pórázhoz lehet rögzíteni.

Miért jó ha mindig van nálunk kakizacsi

Ha menni kell akkor menni kell szokták mondani, ez így van a kutyusoknál is, és bizony bármikor rájuk jöht az inger, hogy már pedig most kakilniuk kell.

Mit tegyünk mikor kutyánk a dolgát végzi

Nagyon sok esetben miközben végzik a dolgukat hajlamosak a gazdira nézni meredten. Ennek az az oka, hogy ilyenkor bizony sebezhetőnek érzik magukat. Ebből adódóan a gazdi jelenléte az ami megadhatja nekik a biztonságérzetet.

Kötelező összeszedni a kutyapiszkot

Igen! Ez sajnos vitathatalanul le van írva, hogy kedvencünk után bizony kötelesek vagyunk összeszedni a közterületen keletkezett piszkot. Amennyiben ez nem lenne elég és múlasztáson kapnak minket még meg is büntethetnek érte és könnyen rendőrségi ügy lehet belőle.

Kutya kakizacsi

A leghatékonyabb és legpraktikusabb módja a piszok felszedésének.

Lebomló kakizacsi

Amennyiben otthon használjuk a kertben és van komposzt tároló esetleg az udvaron akkor ezt nyugodtan bele tudjuk helyezni. A lebomló kakizacsi az tulajdonképpen a biológiailag lebomló kakizacsit hivatott jelenteni.

Környezetbarát kakizacsi

Ez természetesen nem különbözik a lebomló kakizacsitól, csak őszintén megvallom kicsit drágább.

Hová kerüljön a kutyakaki

Közterületeken kell lennie kihelyezett kukáknak aminek nincs más szerepe csak az, hogy a kutyák után keletkező veszélyes hulladéknak minősülő piszkot tárolják. Ennek ellenére sajnos nagyon sok településen ezek a mai napig nem elérhetőek olyan sűrűséggel, mint ami jó lenne. Vidéken nekem is előfordult már, hogy 5-10 percet kellett sétálnom a legközelebbi ilyen kukához.

Milyen kukába kell dobni a kutyapiszokkal tele zacskót

Sajnos tapasztalataim alapján, nem tudom kijelenteni, hogy ez egységes lenni. Ami bíztató, hogy ezek a kukák valamilyen módon meg vannak jelölve egyértelműen a kutya jelképpel, matricával.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve