Barion Pixel

Kakiszedő

Kutyakaki szedő, a közterek tisztántartásáért, mielőtt még azt hinnénk ez csak a városban élőknek szól szeretném megjegyezni, hogy ez nem így van. A kertesházban élőknek is gondot jelent hova piszkít az udvaron a kutya.

Hol kötelező felszedni a kutyakakit

Annak ellenére, hogy nem minden településen biztosítanak a parkoknál erre helyet, hogy felszedést követően legyen hova dobni a kutyapiszkot, bizony kötelző felszedni a kedvencünk után a piszkot.

MEGBÜNTETNEK HA OTTHAGYOM A KUTYAKAKIT

A kutya ürülékének felszedése sajnos nem minden tulajnak egyértelmű, amennyiben ismerjük a hanyag gazdát ezzel a problémával már a rendőrséghez fordulhatunk.

Kutyakaki szedő használata

Használate teljesen egyszerű, mint egy markológép, kinyitjuk a szedő száját és szépen közre zárjuk az ürüléket vele. De! Lentebb olvashatod ennek hatékonyabb használatát.

Kutyakaki szedő használata zsákkal

Én személy szerint mielőtt felszedném vele a piszkit kinyitom és egyszerűen ráhúzok a szedő fejre egy kakizacsit így nem piszkolódik a kutyakaki szedő sem és egyből be is van csomagolva amit már csak ki kell dobnunk.

Kutyakaki szedő vélemények

Személyes tapasztalat alapján a hatékonyságáról szeretnék beszélni. Amennyiben fűre kakil a kutyusunk onnan nagyon egyszerű vele felszedni. Mi a helyzet ha járdára vagy aszfaltra piszkít kedvencünk. Sajnos ezekben az esetekben nem tudjuk eltávolítani a piszkot maradéktalanul. A másik nagy probléma ha kedvencünknek éppen gyomorrontása van és hasmenés gyötri, sajnos ez esetben sem fogjuk tudni felszedni a kutyapiszkot maradéktalanul.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.