Barion Pixel
Trixie Pelenka kan kutyáknak L-XL 60-80cm 12db
Trixie Pelenka kan kutyáknak L-XL 60-80cm 12db

4 890 Ft

4 890 Ft

Trixie Pelenka kan kutyáknak L-XL 60-80cm 12db

4 890 Ft

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
EAN: 4011905236438 Cikkszám: TRX23643 Kategória:

Leírás

A Trixie nagytestű kan kutyáknak kutyapelenka

Kiváló nedvszívó képesség: A pelenka magába szívja a vizeletet, és szárazon tartja a kutya bundáját. Ez fontos a higiénia és a kutya komfortérzetének biztosítása szempontjából.

Szuperabszorbens réteg: A pelenka szuperabszorbens réteggel van ellátva, amely megakadályozza a szagok terjedését. Ez fontos a kellemetlen szagok elkerülése érdekében.

Illatanyagmentes: A pelenka illatanyagmentes, így nem irritálja a kutya szaglását. Ez fontos az allergiás vagy érzékeny bőrű kutyák számára.

Felhajtott szélű kialakítás: A pelenka felhajtott szélű kialakítása megakadályozza a vizelet kifolyását. Ez fontos a balesetek megelőzése érdekében.

Különleges kialakítás kan kutyáknak: A pelenka speciálisan kan kutyák anatómiájához igazodik, így maximális komfortot biztosít. Ez fontos a kutya kényelme és a pelenka hatékony működése szempontjából.

Nagy méret: A pelenka nagy méretben kapható, így ideális nagytestű kan kutyák számára. Ez fontos a pelenka kényelmes viselete és hatékony működése szempontjából.

12 darabos kiszerelés: A pelenka 12 darabos kiszerelésben kapható, így hosszabb ideig elegendő. Ez fontos a gazdaságosság és a kényelem szempontjából.

A Trixie nagytestű kan kutyáknak készített kutyapelenkája ideális választás:

Kölyökkutyák szobatisztaságra neveléséhez
Utazáshoz
Betegségből lábadozó kutyák számára
Idősebb kutyák számára, akiknek inkontinencia problémáik vannak
A pelenka használata megkönnyíti a kutyatartást és javítja a kutya komfortérzetét.