Barion Pixel

Dr.Clauders Adult Wildlife Insect 2kg

11 990 Ft

Elfogyott

EAN: 4014355702034 Cikkszám: 34440200 Kategória:

Leírás

Dr.Clauder’s Dog Adult Wildlife Insect 2kg – Innovatív és Fenntartható Rovarfehérjéből Készült Száraztáp Felnőtt Kutyák Számára

Termékleírás:

A Dr.Clauder’s Dog Adult Wildlife Insect egy prémium minőségű, teljes értékű száraztáp, amelyet kifejezetten felnőtt kutyák számára fejlesztettek ki.

A 2kg-os kiszerelés hosszú távú megoldást kínál, hogy biztosítsa kedvence számára a szükséges tápanyagokat az egészséges és kiegyensúlyozott életmódhoz.

Ez az innovatív kutyatáp rovarfehérjéből készült, amely fenntartható és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos állati fehérjékkel szemben.

Miért jó a kutyának a rovarfehérjéből készült száraztáp?

  • Könnyen Emészthető: A rovarfehérje rendkívül könnyen emészthető, így ideális választás az érzékeny gyomrú kutyák számára. Az alacsony intolerancia kialakulási lehetőség miatt a rovarfehérje kiváló megoldást jelent a táplálkozási szempontból érzékeny állatok számára.
  • Magas Tápanyagtartalom: A rovarfehérje gazdag esszenciális aminosavakban és tápanyagokban, amelyek teljes aminosavprofillal rendelkeznek, és fehérjetartalma a marhahúséhoz hasonló. Emellett biotinban és magnéziumban gazdag, ami hozzájárul a bőr, a szőrzet és az izmok egészségéhez.
  • Fenntartható és Környezetbarát: A rovarfehérje előállítása sokkal kevesebb erőforrást igényel, mint a hagyományos húsforrásoké, így hozzájárul a környezetvédelemhez és a fenntartható táplálkozáshoz. Ez a választás nem csak kedvence egészségét támogatja, hanem a bolygó jövőjét is.
  • Ízletes és Vonzó: A rovarfehérje természetesen ízletes, így a válogatós kutyák is szívesen fogyasztják. Az ízletesség segít abban, hogy a kutyák örömmel fogyasszák el a számukra szükséges tápanyagokat tartalmazó eledelt, így nem maradnak ki a fontos vitaminok és ásványi anyagok.