Barion Pixel

Dr.Clauders Adult Wildlife Rovarfehérje

36 990 Ft

Fedezze fel a Dr.Clauder’s Dog Adult Wildlife Insect 11,5kg előnyeit!

Az innovatív Dr.Clauder’s Dog Adult Wildlife Insect egy teljes értékű száraztáp, amely rovarfehérjéből készült felnőtt kutyák számára.

Ez az eledel könnyen emészthető, hipoallergén és gazdag esszenciális aminosavakban. A rovarfehérje fenntartható és környezetbarát, így Ön nemcsak kedvence egészségét támogatja, hanem a bolygó jövőjét is.

Biztosítsa kutyájának a legjobbat ezzel a tápláló és ízletes eledellel, amely minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a hosszú és egészséges élethez!

Válassza a Dr.Clauder’s Dog Adult Wildlife Insect 11,5kg kiszerelést a tartós és kiegyensúlyozott táplálásért!

Elfogyott

Leírás

Miért jó a kutyáknak a rovarfehérjéből készült száraztáp?

Könnyen Emészthető: A rovarfehérje rendkívül könnyen emészthető, így ideális választás az érzékeny gyomrú kutyák számára. Az alacsony allergén hatású fehérjeforrás segít megelőzni az emésztési problémákat és támogatja a bélrendszer egészségét.

Magas Tápanyagtartalom: A rovarfehérje gazdag esszenciális aminosavakban és tápanyagokban, amelyek teljes aminosavprofillal rendelkeznek, és fehérjetartalma a marhahúséhoz hasonló. Ez biztosítja a kutyák számára a szükséges energiát, támogatva az izom- és szövetfejlődést, valamint az általános vitalitást.

Hipoallergén Tulajdonságok: A rovarfehérje alacsony allergén hatású, így csökkenti az allergiás reakciók esélyét, ami különösen fontos az érzékeny emésztésű és bőrű kutyák számára. Ez hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez és a szőrzet ragyogásához.

Fenntartható és Környezetbarát: A rovarfehérje előállítása sokkal kevesebb erőforrást igényel, mint a hagyományos húsforrásoké, így hozzájárul a környezetvédelemhez és a fenntartható táplálkozáshoz. A rovarfehérje termelése kevesebb vizet, földet és energiát igényel, valamint kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki.

Ízletes és Vonzó: A rovarfehérje természetesen ízletes, így még a válogatós kutyák is szívesen fogyasztják. Az ízletesség segít abban, hogy a kutyák örömmel fogyasszák el a számukra szükséges tápanyagokat tartalmazó eledelt, így nem maradnak ki a fontos vitaminok és ásványi anyagok.