Barion Pixel

Hills Science Plan Canine Adult HealthyMobility Medium 14 kg

28 290 Ft

Hill’s Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium 14 kg – Támogassa kutyája ízületeit és mobilitását a finom ízű táppal!

Szeretné, ha kutyája boldogan ugrándozna és fájdalom nélkül mozogna?

A Hill’s Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium 14 kg a tökéletes választás az Ön számára!

Ez a teljes értékű, gondosan összeállított száraztáp kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyák számára lett kifejlesztve 1 éves kortól, akiknek ízületi problémáik vannak.

A receptúra glükózamint és kondroitint tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani az ízületek egészségét és mozgékonyságát.

A Hill’s Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium ideális választás azoknak a kutyáknak, akik ízületi gyulladásban, artrózisban vagy más ízületi problémákban szenvednek.

Elfogyott

EAN: 052742026138 Cikkszám: 604381 Kategória:

Leírás

Hill’s Science Plan Canine Adult Active Mobility Medium 14 kg – Táplálja aktív kutyáját, miközben védi az ízületeit!

Szeretné, ha kutyája tele lenne energiával, de aggódik az ízületei miatt a sok mozgás következtében?

A Hill’s Science Plan Canine Adult Active Mobility Medium 14 kg a tökéletes választás az Ön számára!

Ez a teljes értékű, gondosan összeállított száraztáp kifejezetten aktív, közepes testű, felnőtt kutyák számára lett kifejlesztve 1 éves kortól.

A receptúra glükózamint és kondroitint tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani az ízületek egészségét és mozgékonyságát, miközben az ízletes íznek köszönhetően kutyája tele lesz energiával a játékhoz és a sétákhoz.

A Hill’s Science Plan Canine Adult Active Mobility Medium 14 kg fő előnyei:

 • Támogatja az ízületek egészségét: A glükózamin és kondroitin segít fenntartani az ízületek porcainak és folyadékának egészségét, javítva a mozgékonyságot és csökkentve a fájdalmat.
 • Erősíti az izmokat: A magas fehérjetartalom segít fenntartani az izomtömeget és az erőt, ami fontos az aktív kutyák számára.
 • Növeli az energiaszintet: A kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel és a szénhidrátok optimális aránya energiával látja el kutyáját a nap folyamán.
 • Segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában: A receptúra alacsony zsírtartalmú, így segít a kutyáknak az ideális testsúly elérésében és megtartásában, ami csökkentheti az ízületekre nehezedő terhelést.
 • Könnyen emészthető: A receptúra könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a gyomorra és a belekre.
 • Finom ízű: A kutyák imádni fogják a finom ízt.

A Hill’s Science Plan Canine Adult Active Mobility Medium 14 kg:

 • Segít javítani a kutyája mobilitását és csökkenteni az ízületi fájdalmat.
 • Erősíti az izmokat és növeli az energiaszintet.
 • Segít fenntartani az ideális testsúlyt.
 • Könnyen emészthető és finom ízű.
 • Ideális aktív, közepes testű, felnőtt kutyák számára.