Barion Pixel
Trixie Játék Dog Activity Disc 19cm

3 390 Ft

3 390 Ft

Trixie Játék Dog Activity Disc 19cm

3 390 Ft

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
EAN: 4047974335611 Cikkszám: TRX33561 Kategória:

Leírás

A frizbi szórakozás kutyának és gazdájának
Van kedved valami újat kipróbálni négylábú barátoddal? Egyre népszerűbb a „Disc Dogging”, azaz a frizbi sport kutyákkal. A frizbivel való játék elősegíti kedvence fizikai és szellemi edzettségét és erősíti a kapcsolatot közöttetek. Dobókorongunkkal jól felkészülhetsz az új sport kihívásra:
A Dog Disc rugalmas, puha és tartós műanyagból készült és optimális repülési jellemzőkkel rendelkezik. Ezen kívül harapásálló és szilánkmentes. A játékot a sikeres frizbi bajnokkal, Karin Actunnal együtt fejlesztettük ki.
A termék rugalmas, puha és robusztus műanyagból készült. AZ AWI és UFO versenyekre jóváhagyott.
A terméket optimális repülés jellemzi, harapásbiztos és nem szilánkos.
A Disc Dogging frizbi Karin Actun szakértővel együttműködve készült, aki rengeteg címet nyert, mint pl. Világbajnok, többszörös német bajnok és Európa bajnok.
A frizbizés jó tevékenység minden egészséges és sportos kutyának.
Játék a koronggal edzi kutyáját mentálisan, fizikailag és erősíti a kutya és kutyatulajdonos kapcsolatát.
Ez a rugalmas sportág minden korosztály számára alkalmas.
Az egyszerű dobástól kezdve egészen az emberen átugrásig; ez a fajta kutyasport a kutyájával együtt tanítható elemek nagyszerű választékát kínálja.
A Disc Dogging egy csomó különböző dobási lehetőséget és dobáskombinációt tartalmaz. Ez segít abban, hogy a kutyának mindig változatos és kihívásokkal teli képzést nyújtson. A legjobb módszer, ha egy tapasztalt kutyakiképzőtől tanulod meg a szükséges ismereteket és a különböző dobásokat.
Fontos egészségügyi megjegyzések
Javasoljuk, hogy a kutyakiképzés megkezdése előtt kérjen állatorvosi tanácsot, hogy kizárjon mindenféle kutyabetegséget (pl. csípőízületi diszplázia).
Alakítsa ezt a sportot kutyájához és vegye figyelembe a kutya fajtáját, korát, tehetségét és méretét is. Ha a kutya még növekszik, ugrások nélkül edzheti mozgását, a korong elővételét és néhány egyéb trükköt bevetve. Az is ésszerű felkészülés, ha elengedi a korongot, amikor hívja a kutyát.
Ez egy kutyasport.
Ne alkalmazza ezt a fajta ugrással kombinált sportot, amíg a kutya nem lesz teljesen fejlett.
Mielőtt elkezdené a kiképzést kutyájával, fontos, hogy először egy emberi partnerrel gyakorolja be a helyes dobást. A kutya csak akkor tudja biztonságosan elkapni, ha a korong nem repül túl magasra, vagy nem esik le hirtelen.
A sérülések elkerülése érdekében csak sima és sík talajon játsszon. Kérem ügyeljen arra, hogy ne legyenek lyukak a talajban.
Mielőtt elkezdené a Disc Dogging-ot, kutyáját mindig fel kell feszíteni (kezdje futással vagy néhány egyszerű gyakorlat elvégzésével).
Ne tanítsa kutyáját edzésenként 5-10 percnél tovább.
Ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül a játékkal!
Átmérő: 19cm