Barion Pixel

Legnépszerűbb kutyanevek

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Nekünk otthon egy 7 hónapos törpe uszkár kölyök van amikor írom a cikket. Így tudom, hogy miután megvan a kutyafajta már csak egy nagy lépés van hátra a kutya nevének kiválasztása. Nálunk személy szerint még abban a pillanatban is gondolkodtunk a kutya nevén amikor már az orvosnál voltunk és át kellett írni a kutya nevét a chip adata közt 😀

Milyen is egy jól kiválasztott kutyanév

Természetesen még a csapból is ez folyik, de legyen rövid és tömör a névválasztás esetében ez azt jelenti, hogy maximum 1-2 szótag hosszú legyen.

Kérlek kerüld az olyan szavakat amelyek hasonlítanak bármelyik szinten is egy parancsszóra – például hanglejtésben.

Szerintem nem jó ötlet rokonok neveit használni, de természetesen ha egyeztettél erről velük akkor semmi akadálya.

Legnépszerűbb kan kutyanevek

Rex, Csöpi, Bobi, Bobby, Roki, Rocky, Atosz, Alex, Bingo, Bajnok, Blöki, Benji, Black(y), Bodri (mekkora klasszikus), Belfegor, Brúnó, Bobi, Buksi, Bundás, Bütyök, Cézár, Charlie, Csahos, Csibész, Csoki, Csöpi, Dáriusz, Démon, Dagi, Döme, Enzó, Fáraó, Foltos, Füles/Füli, Golyó, Gomez, Guszti, Haver, Hektor, Hentes, Huncut, Husi, Johnny, Jackson, Kántor, Kópé, Kormos, Leo, Lexi, Lord, Lucky, Lurkó, Mancs, Max, Mogyi, Morzsi, Morgó, Muki, Néró, Oszkár, Pici, Pongó, Rambo, Réno, Rex, Rocky, Sámson, Sátán, Süti, Szimat, Szotyi, Tom, Vacak, Vadász, Zselé, Zsivány, Zsömi

Legnépszerűbb szuka kutyanevek

Fifi, Lédi, Lady, Szuzi, Suzy, Dzsenni, Jenny, Dorka, Afrodité, Aramisz, Bambi, Bella, Candy, Cherry, Daisy, Dala, Dolly, Emma, Fifi, Fiona, Foxy, Gigi, Gina, Goldie, Gombóc, Inez, Izabella, Jázmin, Juno, Kelly, Kitty, Lady, Leila, Lexi, Lili, Lola, Luna, Maggie, Mazsola, Mimi, Molly, Mona, Nelli, Olivia, Pandora, Peggy, Penny, Pixie, Polly, Pötyi, Princess, Rosie, Roxy, Star, Stella, Szuzy, Sziszi, Szofi, Trixie, Vénusz, Zara,

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332