Barion Pixel

Jutalomfalat tartó

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Jutalomfalat tartó, mert nem maradhat jutalom nélkül a helyes viselkedés. Természetesen a kutyusoknak is nagyon fontos a pozitív visszacsatolás.

Mit is jelent ez? Főleg a kezdeti időszakban amikor még kedvencünket tanítjuk sétáltatni, hogyan viselkedjen sétáltatás közben, nagyon fontos ha megáll a zebránál és leül vagy végig tud jönni mellettünk akkor fontos őket megjutalmazni. Ezáltal fogják tudni, hogy amit csinálnak az jó.

Mire jó a jutalomfalat tartó

Egész egyszerűen nem kell beáldozunk egy újabb nadrágot arra, hogy annak a zsebébe tartsuk a jutalomfalatokat. Több típus is elérhető már belőle, de számomra az működött a legjobban aminek nyitott szája volt és menet közben minden akadály nélkül bele tudtam markolni egy újabb adag jutalomfalatért.

Jutalomfalat tartó típusok

Amint azt már említettem több típus is elérhető már a piacon. Én személy szerint a derékra csatolható övtáska szerű jutalomfalat tartót preferálom.

Jutalomfalat tartó táska

Ennek a típusnak nincs extra szerpe csak az, hogy legyen nálunk jutalomfalat és könnyen tudjunk belőle venni falatokat. Mivel nyitott a táska teteje ezért a könnyebb kezelésért ezeket behúzható szájúra készítették. A jutalomfalat tartó táska általában karabínerrel könnyedén rögzíthető övhöz vagy az övbújtatójához.

Jutalomfalat tartó övtáska

Az övtáska már több mindenre is alkalmas, mert rendelkezik cipzáros zsebekkel amibe a jutalomfalatokon kívül mást is tudunk pakolni.

Kinke ajánlot a jutalomfalat tartó

A jutalomfalat tartó természetesen nem csak sétáltatáshoz alkalmas, de képzésekhez is tökéletes választás lehet.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332