Barion Pixel
Flexi New Classic zsinóros automata póráz S 8m 12kg fekete
Flexi New Classic zsinóros automata póráz S 8m 12kg-ig fekete

7 290 Ft

7 290 Ft

Flexi New Classic zsinóros automata póráz S 8m 12kg-ig fekete

7 290 Ft

Leírás

Flexi classis automata kötélpóráz S termékleírás

Gyártó: Flexi

Típus: classic automata póráz

Kötélpóráz hossza: 8 méter

Terhelhetősége: 12 kg

Szín: fekete

Németországban gyártott

Flexi póráz – Flexi Classic S 8 méteres zsinóros póráz Kutyáknak 12 kg testsúlyig. – színes fényvisszaverős kötél – krómozott karabiner – bőr csatlakozás a karabinernél A kötél végén lévő szalag megakadályozza, hogy a karabinerig felcsévélődjön a kötél és sérülést okozzon a műanyag ház.

Flexi szalagos automata póráz

A flexi classic m kötélpóráz különböző színben 8 m hosszúságban elérhető a kutyusom.hu kutyafelszerelésekkel foglalkozó webáruházban. 

8 méteres hosszával már a hosszú kötélpóráz kategóriába tartozik, ezzel már elég nagy szabadságot tudsz biztosítani kutyádnak sétáltatás közben. 

A 8 méteres flexi automata zsinóros póráznak az a nagy előnye, hogy így sétáltatás közben a kutya sokkal nagyobb távot tud bejárni, mint te (a kutya esetében ez a táv a sok előre és vissza szaladással akár 2x vagy 3x is nagyobb lehet, mint az általad megtett táv).

Flexi kutyapóráz

A flexi automata pórázt gyárt németországban, ennek eredményeképpen mondhatjuk is, hogy rendkívül strapabíróak és rendkívül könnyű őket használni. A flexi kutyapóráz úgy lett kialakítva, hogy egy kézzel és kezelni tudja őket egy felnőtt ember. 

Az automata póráz működése egyszerű, a kutya előre szalad a kötél letekeredik  természetesen egy gomb segítségével van lehetőséged megfékezni a kutyát. Amikor a kutya elindul feléd a sétáltató felé a kötél automatikusan felcsévélődik. Ez egy csodálatos eszköz, mert így a kötél mindig feszes marad. 

Automata póráz rendelése

Természetesen a kutyusom.hu kutyafelszereléssel foglalkozó webáruházban van lehetőséged leadni a rendelést 0-24-ben amit mi készséggel ki is szállítunk 2 munkanapon belül. 

Mielőtt megrendeled győződj meg róla, hogy a kutyád hány kg és belefér-e a megadott keretbe. 

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Póráz típus blogbejegyzések