Barion Pixel

DogTech webshop

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A kutyusom.hu kutyafelszerelésekkel foglalkozó webshopban elősdleges célunk az, hogy összegyűjtsük azokat a termékeket amelyek elengedhetetlenek a sétáltatáshoz és kényelmes viseletet szolgáltatnak a kutyának.

DogTech ruházat

A DogTech márka igazán jó minőségű és strapabíró termékeket gyárt. A gyártó nem csak a kutyára figyel oda, hanem a gazdájára is. Az Agility egy hazánkban is egyre népszerűbb kutyás sport amely a díjugratáshoz hasonlít a legjobban.

Dogtech Agility szoknya

Azért, hogy a gazdi is hatékonyabb legyen az agility pályán, a DogTech gyártó elkezdett ruházatot is gyártani. Ennek az egyik legismertebb darabja az agility szoknya vagy más néven jutalomfalat tartó szoknya vagy kiképző szoknya.

DogTech kutyafelszerelések

Mindemellett nagyon jó minőségű termékeket gyárt az agility felszereléseken kívül is.

Dogtech apportfa

Ez meglehetősen kevesen ismerik, de ezzel a termékkel (nem csak kizárólag ezzel, de a DogTech úgy gondolja, hogy ezzel a legalkalmasabb megtanítani a kutyát) lehet megtanítani az eldobott tárgy visszahozatalát.

Én személy szerint erre azt javaslom, hogy olyan tárggyal kell ezt megtanítani ami iránt tényleg érdeklődik a kutya.

Dogtech hám

Nagyon szeretem a dogtech kutyahámot, mert nagyon szépen el tudja oszlatni a kutya testére ható erőket. Illetve mivel egybefüggő felülete van ezért télen még egy kicsit szigeteli is a kutyát így segítve a kisebb testű kutyákat a megfázás ellen.

Dogtech nyakörv

A DogTech hám alternatívája amennyiben nem vagyunk a hámnak nagy hívei a hagyományos nyakörv. Igazán jó minőségű és kényelmes darabokat gyártanak amelyek elég masszívnak néznek ki még akkor is ha kistestű kutyára tervezték.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 321