Barion Pixel

Trixie Be Nordic

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A trixie létrehozott egy egy almárkát. Ennek oka az volt, hogy ezen termékeken keresztül, azaz a belőlük származó bevételen keresztül támogatja földünk vízi élővilágát.

Mivel a tengerek és óceánok élővilágát támogatják a bevétellel ezért a termékeket is köthetővé akarták tennie a vízhez. (itt azért szükséges némi kreatív gondolkodás – kötél anyaghasználat a hajózáshoz köthető) Ezért a legtöbb termékben valamilyen szinten megtalálható a kötél.

Be Nordic Nyakörv

A Be Nordic nyakörvek úgynevezett stop-the-pull megnevezést kapták. Ennek ok az, hogy tulajdonképpen félfojtó megoldással lett kialakítva. A nyakörvön van egy csomó amely megakadályozza, hogy egy bizonyos pontnál jobban megszorítsa a kutya nyakát. Ezzel elkerülve a fulladást.

A Be nordic nyakörv megjelenésében igazán robosztus és elegáns. Meglepő volt számomra, hogy kistestű kutya számára is milyen vastag nyakörvet készítettek.

Be Nordic Póráz

A Be nordic keretein belül elérhető több típusú póráz is. Az egyik a sim hagyományos póráz amelyet sétáltatáshoz használunk, ez több színben és méretben érhető el.

A Be Nordic viszont magasabbra emelte a szintet és elkezdett kiképző pórázt is gyártani. Ezek úgyszintén elérhetőek több színben.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 322