Barion Pixel

Kutyafelszerelés webáruház

Megosztás

9 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A kutyusom.hu egy kutyafelszerelés webáruház nagy álmokkal vágtunk bele üzemeltetésébe. Az induláskor 2023-ban kutyafelszereléseket fogunk árulni, minden ami a kutyasétáltatáshoz kellhet. Jelenleg 10 termékkategória van a kutyafelszerelés webáruházban. Olyan termékeket és termékvariációkat válogattunk össze amely kényelmi és design szempontjából is megfelelő választás lehet a gazdik és a kutyák számára is.

Kutyafelszerelés

Próbáltam összeszedni az alap felszereléseket amire bármikor szükség lehet. Mi itt a kutyusom.hu-nál a minőségre, kényelmere és strapabíróságra helyeztük a hangsúlyt. Ezért legfőbb márkáink a trixie és a felxi.

Nyakörv

Nyakörvek tekintetében hatalmas a választék, rengeteg nyakörv típus van. A kutyusom.hu kutyafelszerelés webáruházban segítünk eligazodni a végeláthatatlan nyakörv típusok között.

Ki is emelik pár nyakörv típust:

Fojtó
Félfojtó nyakörv
Hagyományos nyakörv
Jelölő nyakörv
Kiképző nyakörv
Bebújós nyakörv

A hagyományos pórázok még ma is nagy népszerűségnek örvendenek egyszerű használatuk és költséghatékonyság miatt.

Én a hagyományos nyakörv variációit szoktam javasolni kezdésnek sétáltatáshoz. Ezek a nyakörvek jobban érzékeltetik a kutyával ha valamit nem jól csinálnak séta közben. Nagy hátrányuk, hogy az ilyenkor a kutyra irányuló erőhatásokat a kutya nyak részén oszlatják el. Ez kellemetlen érzést fojtó nyakörv esetén pedig fulladást is okozhat. Átmenet lehetséges a kettő között ennek neve a félfojtó nyakörv. A félfojtó nyakörv esetében van egy biztonsági csomó vagy fém karika ami nem engedi a nyakörvet egy bizonyos pontnál tovább szűkülni a kutya nyaka körül.

Póráz

Póráz választék és típusok tekintetében nem történtek nagy áttörések az elmúlt években. Egyre népszerűbbek az automata pórázak a kistestű és közepes testű kutyák körében. Ennek oka, hogy rendkívül könnyen akár egy kézzel is kezelhetőek egy felnőtt számára. Ezen túlmenően nagyobb mozgásteret lehet vele biztosítani a kutya számára. Automata pórázak tekintetében elérhető a 3-5-8 méteres verzió is.

Kutyahám

Egyre tudatosabbak a gazdik és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kutya kényelmére. A kutyahám a nyakörv alternatívája.

Nagy különbség a kutyahám és a nyakörvek között, hogy a kutyahám a kutya nyakára semmilyen hatással nincsen. A hám a kutya mellkasi részén oszlatja el az erőhatásokat.

Szájkosár

Egy Kutyafelszerelés webáruháznak elengedhetetlen eszköze a szájkosár. A nagyvárosokban élők tudják, hogy enélkül nem szállhatnak fel tömegközlekedésre kedvencük kíséretében. Erre vannak jogszabályok is, de nem kell aggódni már készítettem neked egy összefoglalót, hol és mikor kell szájkosár a kutyára. Fontos megemlítenem, hogy csak a kísérő kutyák képezhetnek kivételt ezek alól, a kistestű kutyák nem.

Kutya itató

A kutya itató egy hordozható itató a hosszú sétákra. Ugyanúgy gondoskodnok kell nyáron a kutyád folyadék pótlásáról, mint a sajátodról.

Kakiszedő

Itt ismét azokhoz szólok főleg akik nagyvárosban élnek és tudják amennyiben közterületre piszkít kedvenced azt bizony fel kell takarítani utána. Erre jelenthet megoldást egy kakiszedő lapát.

Kutyaruha

Ez egy nagyon hasznos termék tud lenni kistestű kutyák számára. Itt elsődlegesen arra gondolok, hogy télen egy 4-8 kg-os kutya sétáltatás közben elég gyorsan át tud hűlni. Ezzel meg kímélhetjük a kutyát egy megfázástól betegségtől.

Otthoni kiegészítők

Rengeeeeeeg kiegészítőt be tudsz szerezni kedvencednek, játékok, itatók, kutyafekhelyek. Ezeket mi a kutyusom.hu Kutyafelszerelés webáruházban még nem forgalmazzuk, ennek oka, hogy első sorban a kutyasétáltatásra fókuszálunk.

Autós kiegészítők

Mivel a Kresz ír elő bizonyos dolgokat autós utazással kapcsolatban így erre is fel kell készülni. A legfontosabb a kutyát úgy kell rögzíteni az autós utazás során, hogy az ne zavarhassa a sofőrt vezetés közben.

Termékek amik szóba jöhetnek:
Autós kutyahám
Biztonsági öv csatjába rögzíthető rövid póráz.

Kutyatáp

A kutyatáp választás mindig egy hatalmas kérdés a gazdik körében. Én azt javaslom, hogy figyeld meg melyik termékre hogyan reagál a kutyád.

Sokat zörög a kutya hasa ezen túlmenően sokat szellent a kutya akkor valószínűleg nem ez lesz a neki való táp.

Amit érdemes még figyelni az a kutya széklete, milyen állagú. A jó minőségű kutyatápoknál a kutya széklete keményebb. Erre azért is van szükség, hogy a kutya a nagydolga közben kicsit erőlködjön és ürüljön kicsit a bűzmirigye is.

A kutya energiaszintje itt arra gondolok, hogy evés után mi a reakciója. Ha evés után 10-15 perccel le sem lehet lőni úgy pörög akkor lehetséges, hogy sok a cukor az adott tápban. .

A kutyusom.hu kutyafelszerelés webáruház tekintetében 2024-től tervezzük elindítani a száraztápok, nedvestápok és jutalomfalatok árusítását. De! Amennyiben van olyan táp amit fixen tudsz, hogy csak az való kutyusodnak azzal kapcsolatban is felkereshetsz minket és ha be tudjuk szerezni a nagykertől akkor megoldjuk neked.