Barion Pixel

Kutya mancsvédő krém

Megosztás

4 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A kutya mancsvédő krémek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy ápolják a kutyák mancsait a különböző környezeti hatások után, mint például nyáron a forró aszfalt vagy télen a hideg és sózott út. Ezek a krémek hidratáló és védő réteget képeznek a mancsokon, amely segít megelőzni a repedezést és az irritációt.

Amikor mancsvédő krémet választasz, fontos figyelembe venni a következőket

Természetes összetevők: Olyan krémeket keress, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, mint például méhviasz, shea vaj, kókuszolaj vagy egyéb növényi kivonatok.

Nem toxikus: Mivel a kutyák hajlamosak nyalogatni a mancsaikat, fontos, hogy a krém ne tartalmazzon mérgező összetevőket.

Vízállóság: Egy jó mancsvédő krémnek képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon a nedvességnek, és ne mosódjon le könnyen eső vagy hó esetén.

Gyorsan felszívódó: A krémnek gyorsan be kell szívódnia a mancsok bőrébe, hogy ne hagyjon zsíros vagy ragadós maradványokat. Arról nem is beszélve, hogy én például a kutyámat nem tudom túl sokáig ebben a pozícióban tartani macsokkal az égnek.

Kutya mancsápoló krémek hatóanyaga

  • Shea vaj: Hidratáló és tápláló, segít helyreállítani a bőr természetes zsírrétegét.
  • Méhviasz: Természetes védőréteget képez, amely segít megőrizni a nedvességet és védelmet nyújt az elemekkel szemben.
  • Kókuszolaj: Hidratáló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Jojobaolaj: Segít a bőr gyógyulásában és mélyen hidratál.
  • Aloe vera: Gyulladáscsökkentő és hűsítő hatású, segít a bőrirritáció enyhítésében.
  • A mancsápoló krémek használata egyszerű:

Mancsápoló krém használata

Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a mancsok talpára és a mancsok közötti részekre.

Gyengéden masszírozza be a krémet, hogy biztosítsa a teljes felszívódást.

Ha szükséges, tegyen a kutyára zoknit vagy mancsvédőt, hogy megakadályozza a krém lenyalását és a padló elcsúszását.

Fontos, hogy olyan terméket válassz, amely biztonságos a kutyák számára, még akkor is, ha lenyalják. Mindig olvassa el a címkét, és kerülje a potenciálisan mérgező összetevőket tartalmazó termékeket. Ha a kutya mancsainak állapota nem javul, vagy ha nyilvánvaló fájdalmat érez, forduljon állatorvoshoz.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 321