Barion Pixel

Bebújós nyakörv

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A kutyusom.hu keretein belül szerteném neked bemutatni az összes nyakörv típust is ami elérhető jelenleg a piacon. Természetesen minden nyakörv típusnak szeretném bemutatni az előnyeit és a hátrányait is.

Mi az a bebújós nyakörv

A bebújós nyakörv egy nagyon egyszerű csat nélkül állítható nyakörv. Amint a neve is mutatja elsődleges célja a minél egyszerűbb felhelyezés és levétel. Ez azonban inkább csak azoknak a kutyáknak ajánlott akik már megtanultak szépen sétálni és nem kell sokat korrigálni illetve nem ijedősek. Mivel a bebújós nyakörv lazábban van a kutya nyakán ezért egy esetleges megrémülés esetén mikor elkezd tolatni a kutya könnyen kihúzhatja a fejét a nyakörvből.

Miért jó a bebújós nyakörv

Kifejezetten idős gazdiknak idős négylábú társsal megfelelő választás lehet hiszen elég könnyű feladni a kutyára.

Könnyű felvétel és levétel: A bebújós nyakörv lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fel tudd adni és le tudd venni kedvencedről. Ez különösen hasznos lehet olyan állatok esetében, amelyek félnek vagy nehezen viselnek hagyományos nyakörvet. Kifejezetten idős gazdiknak idős négylábú társsal megfelelő választás lehet hiszen elég könnyű feladni a kutyára.

Kényelmes viselet: A megfelelő méretű és típusú bebújós nyakörv biztosítja, hogy az állatnak kényelmes legyen viselni. Nem szorul rá, és nem okoz kellemetlenséget a mozgás során.

Stílus és dizájn: A bebújós nyakörvek különböző stílusokban és színekben elérhetők, így személyre szabhatod a kutyád megjelenését.

Mozgás szabadsága: A megfelelően illeszkedő bebújós nyakörv nem akadályozza a kutyád mozgását.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332