Barion Pixel
Hám reflect fényvisszaverős tappancs mintás xs-s 30-40cm
Hám reflect fényvisszaverős hám xs-s 30-40cm

3 780 Ft

3 780 Ft

Hám reflect fényvisszaverős hám xs-s 30-40cm

3 780 Ft

A Trixie silver reflect állítható kutyahám amely fényvisszaverő funkcióval is rendelkezik. Magas intenzitású fényvisszaverő anyagból készült. Mintázata ezüst alapon fekete-fehér kutya tappancs. Ez az állítható kutyahám kis és közepes méretű kutyáknak lehet megfelelő választás.

Leírás

Hám reflect fényvisszaverős tappancs mintás xs-s 30-40cm termékleírás

TRX12231 Cikkszámú termék alap adatai:

Legfontosabb tulajdonsága, hogy fényvisszaverő

Fokozatmentesen állítható kedvencünk méreteihez

Anyaga: műanyag és szövet, nylon

Színkombinációk: ezüst alapon, fekete fehér mancsok, fekete csatokkal, ezüst D gyűrű

Silver reflect fényvisszaverős kutyahám méretei

XS-S-es méret alapvetően a kis és közepes testű kutyáknak lehet megfelelő választás. A szélessége 30-40 cm, vastagsága 15 mm. 

Fényvisszaverős kutyahám előnyei

A nevében is benne van egyik előnye ennek a Silver reflect típusú hámnak ami nem más, mint a fényvisszaverő tulajdonsága. Tökéletes választás lehet olyanoknak akik késő este érnek haza sötétedés után és csak este van idejük kutyát sétáltatni. 

A kutyahám segít eloszlatni a kutya testére irányuló erőhatásokat. Így a hagyományos nyakörvekkel szemben nem csak a nyakra irányulnak erők, hanem jóformán a kutya egész testére. 

A fényvisszaverős kutyahám alap feladata a nyakörv helyettesítése. Így amennyiben hám vásárlása mellett döntünk már nincs szükségünk még külön nyakörv vásárlása. 

A kutya irányíthatósága és kontroll alatt tartása ugyanolyan jól megmarad (sőtt még tapasztalatok alapján még jobb is hiszen a hám fedi a mellkast és a vállakat is), mint a hagyományos nyakörvek esetében csak annyi különbséggel, hogy ez a kutya számára is kényelmesebb.

A kutyahámból sokkal nehezebben bújnak ki a kutyák, mint egy hagyományos nyakörvből ezzel is megelőzve a nem kívánt baleseteket. 

Hátránya:

A kutyahám hátránya akkor érezhető, ha nem gyakorolunk a kutyával eleget. Ez azt jelenti, hogy gyakorolni kell és hozzá kell szoktatni a hám felvételéhez és leadásához. Amíg ez nem megy rutinszerűen addig sajnos a gyors séta nem lesz olyan gyors.

Egyéb adatok:

Figyelem! A terméket egészségügyi okokból nem cseréljük. Ezért kérjük a termék megrendelése előtt a kutyát mérjék meg és a méretnek megfelelő terméket rendeljék meg.

A termék kiszállításának ideje: 2 munkanap

A szállítási költsége: 890 Ft

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Kutyahám blogbejegyzések