Barion Pixel

Emelő hám

Megosztás

3 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Trixie emelő hám

Amint azt már megszokhattad egy minőséget adó gyártótól hoztam neked a következő terméket amit szeretnék bemutatni. Ez a termék a kutyahámok közé tartozik. Amint azt már a bejegyzés címéből is sejtheted ez az emelő hám lesz.

Kinek ajánlott az emelő hám

Amit első körben szeretnék megemlíteni az, hogy kifejezetten jó tud lenni idős kutyák esetében. Az idős kutyáknak már segítség kell lehet a lépcsőzésben és egy német juhászt könnyebb lépcsőnként segíteni, mint megemelni és felvinni a lépcsőn.

Műtéten átesett kutyák esetében is tökéletes választás lehet, itt is ugyanúgy segíteni kell őket séta közben.

Emelő hám jellemzői

Számomra az egyetlen negatívum ami ezzel a hám típussal kapcsolatban felmerül, hogy előfordulhat h a feladása nehézkes, de mivel alapvetően nem olyan kutyáról van szó aki össze-vissza rohangál, hanem egy beteg törődést igénylő kutyáról így azt mondom, hogy nem jelenthet problémát a feladása.

Általában ha nem is trixie terméket vásárolsz kérlek figyelj arra, hogy nagy teherbírású anyagból készüljön.

Előnyös olyan emelő hámot választani aminek több helyen is van kapaszkodója amin keresztül meg tudod emelni kedvencedet. Ezt azért mondom, mert egy idős kutyánál lehet, hogy ma még csak a hátsó lábairól kell levenni terhelést, de lehet, hogy holnap már a mellső lábait is segíteni kell.

Az emelő hám segít eltávolítani a nyomást a kutya hátsó lábáról, és támogatást nyújtanak nekik, amikor az udvaron vagy otthonban mozognak. Remek eszköz arra az esetre is, amikor a kutyájának emeletre vagy földszintre kell költöznie, ha kétszintes otthona van

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 326