Barion Pixel
Hám softline elegance L 65-80cm fekete
Hám softline elegance L 65-80cm fekete

4 990 Ft

4 990 Ft

Hám softline elegance L 65-80cm fekete

4 990 Ft

Leírás

Trixie hám softline elegance L termékleírás

Gyártó: trixie

Típus: Softline elegance

Típus (emberi nyelven): Step-in / belépős hám

Méret: L

Méret (cm): 65-80 cm 

Szín: fekete

Trixie hám

A trixie már hosszú évek óta gyárt kutyafelszereléseket sétáltatáshoz így trixie hámot is. Nagy szakértelmük van már a kényelmes és kutyák számára kíméletes kutyahámok tervezésében és kivitelezésében. 

A trixie hámok híresek könnyű használhatóságáról, strapabíróságáról, könnyű tisztíthatóságáról.

A Step-in vagy más néven belépős kutyahám felhelyezése a legegyszerűbb a kutyahám típusok közül. Itt tulajdonképpen csak a kutának bele kell lépnie a hámba. Ezt követően neked kell összecsatolni a hámot a kutya hátán majd csatolni hozzá a pórázt. (Természetesen megfelelő mennyiségű gyakorlással lehet ilyen egyszerű és gyors a hám felhelyezése).

Puha kutyahám

Amint már említettem a trixie már gondol kutyákra is és elkezdett gyártani kutyák számára kíméletes felszereléseket. Erre tökéletes példa az enyhén párnázott és elég puha anyagból készült Softline Elegance hám. 

Kutyahám nagytestű kutyákra

Természetesen méretéből adódóan már egy vékonyabb nagytestű kutyának tökéletes választás lehet. Mielőtt rendelni kérlek vegyél méretet kutyádról, ezzel elkerülve a helytelen rendelés leadását. 

Kutyahám vagy nyakörv

Egyre több gazdi vált a hagyományos nyakörvről kutyahámra. Ennek számtalan oka lehet én most csak a kutyára gyakorolt hatást fogom neked részletezni.

A hagyományos nyakörvek használata közben amikor a kutya elkezd húzni vagy rángatni sétáltatás közben a kutyára irányuló erőhatások a nyakörvön keresztül a kutya nyaki részén oszlanak el. Természetesen ez egy hagyományos nyakörv esetében még nem kell, hogy fájdalommal vagy fulladással járjon a kutya számára. 

Azonban a kutyahám használata közben a kutya nyakára már semmilyen erőhatás nem terjed ki. A kutyahám az erőhatásokat a kutya mellkasi részén oszlatja el.

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Kutyahám blogbejegyzések