Barion Pixel
Trixie Félfojtó Cavo, S–M 35–41 cm/12 mm, Fekete
Trixie Félfojtó Cavo, S–M 35–41 cm/12 mm, Fekete

1 490 Ft

1 490 Ft

Trixie Félfojtó Cavo, S–M 35–41 cm/12 mm, Fekete

1 490 Ft

A Trixie Cavo hengeres és robosztus nyakörv rombusz mintás, extra puha, kellemes tapintású. Nylonból készült strapabíró nyakörv kistestű kutyáknak.

Leírás

Trixie Félfojtó Cavo S–M termékleírás

Gyártó: Trixie

Anyaga: nylon / fém

Mérete: S-M

Trixie félfojtó nyakörv mérete: 35-41 cm / 12mm

Trixie félfojtó nyakörv színe: fekete

Nyakörv méret

Kedves Gazdi! Ez a feladat rád vár, a megfelelő méret kiválasztásához tudnod kell mekkora a kutya nyaka. Ez azt jelenti, hogy elő kell venned a mérőszalagot és szépen le kell mérni a kutya nyakát, hány cm.

Félfojtó nyakörv

A félfojtó nyakörv már eggyel kíméletesebb nyakörv típus, mint a fojtó nyakörv. A félfojtó nyakörvnek az a lényege, hogy póráz húzása esetén megfeszíti a nyakörvet a kutya nyakán, de egy bizonyos pontnál nem tudja tovább szorítani a kutya nyakát.

Ezzel elkerülve a fulladsát illetve a fájdalom okozásást a kutyának. A félfojtó nyakörv miután a kutya abba hagyta a húzást automatikusan kilazul. 

Fojtó vagy félfojtó nyakörv

A fentiekben már említettem, hogyan működik a félfojtó nyakörv, most itt az ideje megnézni, hogyan működik a fojtó nyakörv.

A fojtó nyakörv addig szorul a kutya nyakára amíg az húz. Ezzel okozva fájdalmat vagy fulladást a kutyának. Engedetlen vagy agresszív kutyák esetében szokták alkalmazni a fojtó nyakörvet. 

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Nyakörv típusok blogbejegyzések