Barion Pixel
Trixie Fojtó BE NORDIC S–M 40 cm/8mm Olajkék
Trixie Fojtó BE NORDIC S–M 40 cm/8mm Olajkék

3 150 Ft

3 150 Ft

Trixie Fojtó BE NORDIC S–M 40 cm/8mm Olajkék

3 150 Ft

Leírás

A Trixie a Be Nordic sorozat értékesítésével támogatja a tengervédelmi projekteket és ezzel hozzájárul a fenntartható természetvédelemhez és sok faj védelméhez. A Trixie Be Nordic Fojtó kör alakú szövéssel készült, a nyakörv kerülete a csomóval állítható. Mérete: S-M 40cm/8mm, Színe: Olajkék/Világos Olajkék/Szürke/Világosszürke

Trixie BE NORDIC félfojtó nyakörv

Ez mindig egy jó kérdés a gazdik körében mi a legjobb a kutyának. Legyen sima hagyományos nyakörv, legyen fojtó nyakörv, mert nehezen nevelhető, legyen félfojtó, vagy legyen inkább kutyahám…

Ezek örök kérdések a gazdik körében, hiszen mindnek megvannak a saját előnyei és hátrányai. A BE NORDIC félfojtó nyakörvet a gazdi tudja állítani, hiszen a rajta lévő csomót ő maga is át tudja kötni máshová.

Félfojtó nyakörv vagy kutyahám

Teljes fojtó nyakörvet semmiféleképpen sem javaslom, mert azzal fájdalmat okozunk a kutyának még akkor is, ha ő váltja ki azzal, hogy húzza a pórázt. A félfojtó nyakörv már egy fokozattal jobb, mert itt adott esetünkben a kötött csomóban megütközik a fémkarika és attól a ponttól szorosabbra nem fogja húzni a kutya nyakát. 

A BE NORDIC színeit én személy szerint imádom, nagyon elegánsak és előkelőek és strapabíróak. Tisztításuk nehézkesebb ezért inkább csak városi kutyatartók számára ajánlott akik nem mennek túl gyakran túrázni és nem fog a kutya minden nap sárba mászkálni. A kötél szöveteibe nagyon bele tud ivódni a föld vagy a sár amit aztán nehéz kitisztítani.

A nyakörvekkel szemben a kutyahám nagy előnye, hogy nem a nyak területén oszlatja el a kutyára gyakorolt erőhatásokat, hanem az egész mellkasi részen. Ezáltal a kutyahám használata sokkal kíméletesebb módszer.

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Nyakörv típusok blogbejegyzések