Kutyahám webshop

Megosztás

7 perc a tartalom elolvasásának időtartama

A kutyusom.hu egy kutyafelszerelésekre specializálódott webáruház, ennek természetesen részét képezik a kutyahámok is. A kutyahám webshopban természetesen széles választékból tud választani méret és szín szerint illetve kialakítás szerint. Ma már rengeteg kutyahám típus van a piacon többnyire felhasználás szerint lehet őket csoportosítani.

Trixie kutyahám

Természetesen a kutyusom.hu egyik alap márkája a trixie kutyahámok mivel ez az egyik legközkedveltebb márka a gazdik körében. Ennek az oka az, hogy minőségi kutyahámokat gyártanak illetve a trixie kutyahámk igen strapabíróak. Az összes tirxie által gyártott hám állítható kutyahámnak minősül.

Kutyahám fajták

Természetesen ma már rengeteg kutyahám fajta elérhető és nem is egyszerű a választás. Ebben szeretnék neked most utat mutatni.

Kölyök hám / puppy hám

Természetesen mondanom sem kell, hogy itt a kutyahám kistestű kutyáknak szekció következik. A kölyök hám csak kölyökkorban lesz megfelelő méretű kedvencednek. Sajnos idővel új hámot kell majd vásárolni.

Túrahám

Természetesen nem árulok el nagy titkot, hogy túrázáshoz használható. Ami különlegesség szokott lenni a túrahámokban, hogy extra puha és párnázott azért, hogy a kutya bőrét ne dörzsölje ki.

Norvég hám

Nekem személy szerint az egyik kedvencem megfelelő mennyiség gyakorlás után könnyű feladni, azonban természetesen azoknak lehet a legmegfelelőbb választás akik a Nordci walking sportot űzik..

Powerhám

Az egyik legnépszerűbb kutyahám típus aminek oka, hogy könnyű feladni a kutyára és télen még melegíti is a kutyát anélkül, hogy kutyaruhát vásárolnánk.A powerhám elismert gyártója a Julius-K9.

Racing kutyahám

Ezt azoknak a kutyáknak fejlesztették ki akik kifejezetten aktív életet élnek például futnak a gazdival. A mellkas, a nyak és a vállak területén párnázott, így megelőzi a bőr és a szőrzet sérülését futás közben.

Tréninghám

A tréninghámot én személy szerint szoktam javasolni nyugodt természetű kutyáknak is. Ennek oka, hogy magunk mellett tartani a kutyát sétáltatás közben arra tökéletes.

Emelőhám

Gondolnunk kell azokra a kutyákra is akik megöregedtek és már nem olyan fürgék, mint fiatalon. Erre tökéletes megoldás lehet az emelőhám. Ennek oka, hogy ezzel a hámmál tudunk neki segíteni lépcsőzni, a hám segítségével meg tudjuk emelni pont annyira a kutyát, hogy segítségére legyünk a lépcsőzésnél.

Step-in hám

Mit is érne egy kutyahám webshop step-in hám nélkül. Ez a hám arról kapta a nevét, hogyan kell ráadni a kutyára. Nincsenek felesleges csatok, csak egyszerűen a kutyát bele kell léptetni a hámba ezt követően már csak a hátán kell összecsatolni a hámot és már mehet is móka.

H hám

Ez a kutyahám természetesen a kinézetéről kapta elnevezését. Sajnos ez már nem lesz olyan egyszerű, mint a step-in hám, de ez sem bonyolult és csak egyszer kell beállítani (amennyiben nem hízik a kutya 😀 ). Itt a kutya fejét be kell bújtatni a hámba és két csatot kell becsatolni a kutya első lábai mögött.

Trixie autós kutyahám

A kutyahám webshop része ként természetesen gondoltunk azokra is akik nagyvárosban élnek és néha utazni kell egy kis sétáltatásért. Errel lehet tökéletes megoldás az autós kutyahám. Ennek két része van, egyrészt kell egy kutyahám másrészt egy rövid pórázra is szükség van amit a biztonsági öv csatjába lehet csatlakoztatni.

Kutyahám vagy nyakörv

Ez egy mostanában felmerülő kérdés a kutya tulajdonosok körében. Egyre jobban figyelembe veszik a gazdik is mi jó és mi kényelmes kedvencüknek. A hagyományos nyakörv a húzás közben keletkezett erőhatásokat a kutya nyakán oszlatja el. A kutyahám ezzel ellentétben nem terhel a kutya nyakára semmit, a kutya mellkasán oszlatja el ezeket az erőhatásokat.

Kutyahám rendelés

Természetesen egy kutyahám webshop nem szab határt a rendeléseknek sem, webáruházunkból 0-24-ben lehet leadni rendelést. A megrendelt termékeket pedig igyekszünk két munkanap alatt kiszállítani.