Barion Pixel
Kutya biztonsági öv L 70-90cm/25mm fekete
Kutya biztonsági öv L 70-90cm/25mm fekete

4 970 Ft

4 970 Ft

Kutya biztonsági öv L 70-90cm/25mm fekete

4 970 Ft

Leírás

Kutya biztonsági öv és hám termékleírása

Mérete: L

Has körméret: 70-90cm

Pánt szélessége: 25cm

Kutyahám autóba

A hámra csatlakoztatható biztonsági öv megakadályozza kedvence járműben való mozgását. A hám és a biztonsági öv hossza szabályozható. Nem minden autótípushoz alkalmas, alternatív változatok külön elérhetőek. A hám melkassal érintkező részénél puha párna védi kedvencét és szolgálja a biztonságát. A mindennapi sétához is alkalmazható. Anyaga: nylon és fém. Színe: fekete.

Figyelem: Az átfogó balesetvédelem érdekében kérjük, használjon az autótípusnak megfelelő rácsot. További információkat az autó gyártójától kaphat. Ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül a felszereléssel.

Utazás kutyával

Nagyon sokféleképpen tudunk utazni (autó, vonat, repülő, busz, metró, villamos), itt most a belföldi utazásokra fogunk kitérni amit autóval teszel meg és kedvenced is veled tart ezeken az utazásokon.

Mondanom sem kell, hogy a kutya autóban történő utaztatása szintén szabályozva van. Itt elsődlegesen a Kresz előírásait kell figyelembe venni. 

Két dolgot kell kiemelni a kreszből:

A kutya nem zavarhatja a sofőrt vezetés közben

A kutyát rögzíteni kell

Ezek a legfőbb mondanivalók, amik szerintem teljesen rendben vannak és ésszerűek. Gondolj csak bele, egyedül vagy a kocsiba és a kutya nyalogatja a füledet, vagy bemászik a lábad közé. Ezek olyan előírások amiket tényleg be kell tartani a gazdi és a kedvenc testi épségének megőrzéséért. 

Amennyiben egyedül utazol kutyáddal a övcsathoz való rögzítés alternatívája lehet a kutya szállító box is. 

Szerintem a legideálisabb felállás, ha ketten utaztok és az egyik személy a kutyával ül hátul. Én minden esetben szoktam javasolni egy ülésvédőt is a kutya hátsó ülésen történő szállításhoz (főleg őszi és tavaszi időszakokban – így meg tudjuk védeni az autó üléskárpitját). 

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Kutyahám blogbejegyzések