Barion Pixel
Kutya biztonsági öv S 30-60cm/20mm fekete
Kutya biztonsági öv S 30-60cm/20mm fekete

3 750 Ft

3 750 Ft

Kutya biztonsági öv S 30-60cm/20mm fekete

3 750 Ft

Leírás

Kutya biztonsági öv S termékleírás

Gyártó: Trixie

Típus: biztonsági öv

Méret: S

Has körméret: 30-60cm

Pánt szélessége: 20cm

A hámra csatlakoztatható biztonsági öv megakadályozza kedvence járműben való mozgását. A hám és a biztonsági öv hossza szabályozható. Nem minden autótípushoz alkalmas, alternatív változatok külön elérhetőek. A hám mellkassal érintkező részénél puha párna védi kedvencét és szolgálja a biztonságát. A mindennapi sétához is alkalmazható. Anyaga: nylon és fém. Színe: fekete.

Figyelem: Az átfogó balesetvédelem érdekében kérjük, használjon az autótípusnak megfelelő rácsot. További információkat az autó gyártójától kaphat.

Utazás kutyával autóban

Erről már írtam neked egy cikket ahol kifejtettem milyen feltételekkel utazhat a kutya az autóban a Kresz szerint. Amiket egyébként érdemes megfogadni, mert megmentheti az életedet. 

Tömören összefoglalva ha egyedül utazol: rögzítve kell legyen a kutya lehetőleg úgy, hogy ne zavarja a sofőrt a vezetésben. Erre jobb megoldás lehet a kutya szállító box

Amennyiben ketten utaztok a kutyával a kocsiban már megfelelő megoldás lehet a kutya biztonsági öv, vagy a rövid pórázzal történő rögzítés. Ebben az esetben is javasolt a kutyával valakinek hátul ülni. 

Kutyafelszerlés termékkategóriák

Kutyahám blogbejegyzések