Barion Pixel

Flexi kutyafelszerelés sétáltatáshoz

Megosztás

6 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Flexi póráz

A kutyusom.hu elhivatott amellett, hogy harominuksabbá tegye a sétáltatást kutya és gazdája között. Ennek eredményeként a másik nagy márkánk amit kiválasztottunk és szeretnénk forgalmazni az a Flexi.

A flexi termékei közül két termékre szeretnénk hangsúlyt helyezni az egyik az automata póráz másik a nyakörv.

Ez utóbbira azért, mert kifejezetten figyeltek a kutya kényelmére is ami annyit jelent belül párnázott kialakítása van.

Flexi automata póráz

Az automata pórázak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban, ez véleményem szerint annak tudható be, hogy kifejezetten nagy szabadságot tudnak biztosítani kutyánknak.

Attól függően milyen típust választunk 3m-15m-es változatokig elérhetőek jelenleg a piacon.

Természetesen itt még a szokásosnál is jobban kell figyelnünk hány kg a kutyánk illetve hány kg lesz amikor eléri felnőtt végleges méreteit.

Flexi póráz 5m

Bátran ajánlom kis és nagytestű kutyáknak is, főleg nagyvárosokban élőknek illetve a nagyvárosokban történő sétáltatásokhoz is.

Flexi póráz 8m

Sajnos én személy szerint 3-5 méter feletti pórázak használatát már nem ajánlom városokban, maximum parkookban, de járdán illetve forgalmas út mellett már nem.

Ennek az oka, hogy amennyiben 5-6 méteren sétáltatjuk a kutyát amennyiben nem figyelünk rá vagy nem tartjuk elég feszesen akkor bármikor foghat szagot és kisétálhat vagy futhat egy autó elé.

Flexi póráz 10 m

Ezt a póráz hossz már elég nagy szabadságot enged kedvencünknek. Ezt legjobban parkokban tudjuk kihasználni.

Flexi póráz 15 m

Ezt a flexi 10-15 méteres póráz kategóriát én személy szerint már csak parkokban tudom elképzelni a kényelmes használatukat.

Illetve amit még itt jótanácsként szeretnék megemlíteni, hogy ezt a hosszt inkább közepes és kistestű kutyákhoz ajánlom.

Flexi póráz kiegészítő

Személy szerin itt több minden is eszembe jut, de én egyet szeretnék kiemelni, a kakizsák tartót. Ennek oka az, hogy amennyiben nem szedjük össze kutyusunk után a kutyapiszkot sajnos meg is büntethetnek.

A pórázra csatolható kakizsák tartó szerintem emiatt az egyik legfontosabb eszköze a sétáltatásnak.

Flexi póráz kakizacsi tartóval

Amennyiben úgy érzi szertne extra kiegészítőt vásárolni a pórázhoz ami egy kakizacsi tartó azt a kutyusom.hu oldalán minden probléma nélkül megteheti.

Flexi zsinóros póráz

A flexi egy főleg automata pórázokat gyártó cég ami azt jelenti, hogy kötél illetve láncos verzió nem elérhető. A leghatékonyabb a kialakítás szempontjából a zsinór. Ezt a legkönnyebb feltekernie a pórázban lévő szerkezetnek.

 

Flexi nyakörv

A kutyusom.hu-nál azért döntöttünk a flexi nyakörvek mellett is, mert a kutya számára kényelmes kialakítással rendelkezik.

A flexi termékeket gyártó cég figyelt a kutya kényelmére is és belülről párnás kialakítást adott bizonyos nyakörveknek.

Flexi webáruház

Mi a kutyusom.hu-nál az indulásnál két márkára helyezzük a hangsúlyt azért, hogy a legjobb minőségű kutyafelszerléseket tudjuk biztosítani a vásárlók számára.

Az automata pórázakkal kapcsolatban a fő márkánk a flexi. Amely már több gazdi esetében bizonyította minőségét és használhatóságát.

A webáruházban a hansúlyt a hoszabb automata pórázakra helyezzük éppen azért, hogy nagyobb szabadságot tudjon biztosítani a gazdi kedvencének.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332