Barion Pixel

Trixie állatfelszerelés

Megosztás

5 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Trixie webshop

A trixie márka az egyik legelismertebb és legkedveltebb márka a gazdik körében. Ennek oka, hogy nagyon strapabíró termékeket készítenek.

Természetesen a Trixie termékek elérhetőek a kutyusom.hu kutyafeleszereléssel foglalkozó webáruházban is.

Amennyiben szeretne egy strapabíró nyakörvet, pórázt vagy hámot kutyájának nézzen szét trixie márka termékkínálatunkban.

Trixie kutyahám

Amint azt már a blogban is említettük mennyivel könnyebb és kényelmesebb a kutyának a hám használata ez most sincs másként.

A hám segítségével sokkal könnyebb átadni a gazdinak a kutya számára mit szeretne. Mindezt úgy, hogy közben nem fuldoklik a kutya, mint egy folytónyakörv esetében.

Trixie hám

Tekintse meg a kutyusom.hu trixie webáruház kínálatát. Trixie hámok kistestű és nagytestű kutyák számára.

Trixie autós kutyahám

Az autós kutyahám azok számára lehet megfelelő választás akik nagyvárosokban élnek és kocsival kell utazniuk ahhoz, hogy ki tudják engedni kedvencüket a szabadba.

Trixie nyakörv

A trixie annak érdekében, hogy minél több gazdit ki tudjon szolgálni termékeivel ezért nem csak hámokat kínál a piacon, hanem nyakörveket is. Ez a legjobb alternatívája a kutyahámnak.

Trixie világító nyakörv

Az egyik legkreatívabb és leghasznosabb nyakörv típus amennyiben este járunk kutysunkat sétáltatni. Ezzel a nagyon egyszerű, de annál inkább nagyszerű nyakörvvel még a sötétben is tudni fogjuk merre kóborol kedvencünk.

Trixie kutya nyakörv

Amennyiben a trixie márka mellett döntött, kérem nézzen szét trixie nyakörv választékunkban.

Trixie póráz

Amennyiben már letették a voksukat a trixie márka mellett akkor szeretném figyelmükbe ajánlani a trixie által gyártott pórázakra is.

A póráz az egyik elengedhetetlen eszköz a sétáltatáshoz. Ennek eredményeként ez is be kell szerezni mielőtt elvinnénk kedvencünket első sétájára.

Trixie szájkosár

Amint azt már említettük vannak olyan helyek ahol szájkosár használata kötelező, akkor is ha a mi kutyánk a legszelídebb teremtés a világon (Bizony! Sajnos nincs kivétel!).

Leginkább azoknak tudom javasolni akik nem rendelkeznek autóval és sokat kell utazniuk kedvencükkel.

Trixie szájszíj

A szájkosár alternatív megoldása, kicsit nagyobb szabadságot biztosít kutyusunknak, ezáltal talán még a kutya konfortérzete is jó marad.

Trixie jutalomfalat tartó

Szerintem most következik kedvencünk legjobban kívánt kiegészítője a jutalomfalat tartó. A jutalomfalat tartó egész egyszerűen a gazdák életét könnyíti meg.

Nem kell a zsebünkbe dugdosni a falatokat, hanem van rá egy külön övtáska szerű tartónk amibe csak bele kell túrni és már mehet is a jutalomfalat.

trixie

Trixi állatfelszerelés

Elérhető trixie állatfelszerelések a kutyusom.hu kutyafelszerelésre specializálódott webáruházban. Amennyiben szeretne strapabíró és megbízható felszerelést kedvencének sétáltatás közben válassza a trixie állatfelszerelést a kutyusom.hu-tól.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332