Barion Pixel

Kutya nyakörv webshop

Megosztás

7 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Az kutyasétáltatás elengedhetetlen eszköze a nyakörv, természetesen itt a kutyusom.hu kutya nyakörv webshopban bőséges választékból tudsz válogatni kedvedre nyakörvek közül amely illeni fog kedvencedhez és a te izlésedhez is.

Kutya nyakörv típusok

A piacon már rengeteg anyagból és több típusú nyakörv is elérhető. Ebben szeretnék most egy kis eligazítást nyújtani számodra. Az eligazítás után remélem megtalálod nálunk a kutyusom.hu kutya nyakörv webshop széles termékkínálatában azt amit keresel kedvenced számára.

Lánc nyakörv

A láncos nyakörvet legalábbis amit eddig én láttam nagyobb izmosabb testű kutyákhoz szokták választani a félemetesség kiemelésére.

Több típus is elérhető lánc nyakörvből fél láncos nyakörv, szöges nyakörv.

Nálunk a kutyusom.hu kutya nyakörv webshop kínálatában egyelőre csak tervezzük a lánc nyakörv bevezetését, de jelenleg is elérhetőek félig lánc félig textil nyakörvek a termék kínálatunkban.

Bőr nyakörv

A bőr nyakörvek igazi klasszikus választás lehet, de ebből is elérhető már a hagyományos nyakörv illetve van belőle bőr fojtó nyakörv is. Ez általában agresszív vagy szófogadatlan kutyákhoz szokták javasolni, de én nem vagyok híve ennek a módszernek. Sokkal jobban örülne neki a kutyád is ha többet nyakorolnád vele a sétálást és fokozatosan tennéd ezt.

Nylon nyakörv

A nylon nyakörven 2022 igazi sztár termékei, az egyik legnépszerűbb termékek, hiszen strapabíró nagy a színválaszték és még olcsó is. Ne feledkezz meg róla, hogy tisztítani néha azért nem árt 😀

Kötél nyakörv

Személy szerint nekem ezek tetszenek a legjobban, a trixie be nordic olajkék nyakörve egyszerűen gyönyörűek és elegánsak. Fogalmazzunk úgy, hogy nem az a darab amiben hagyod sárban hemperegni a kutyát.

Amit én tapasztaltam, hogy nagyon szép, de takarítani viszont nehéz, illetve a kosz egy idő után nagyon bele tudja magát enni a szövetek közé.

Fojtó nyakörv

A fojtó nyakörv az egyik legelterjedtebb felszerelés az olyan gazdik körében akik túl agresszívnak tartják kutyájukat és ezzel akarják megzabolázni.

A fojtó nyakörv működése egyszerű amikor a kutya húz sétáltatás közben a nyakörv egyre szűkebbé válik a kutya nyaka körül. Amikor a kutya abbahagyja a húzást akkor a nyakörv újra kitágul nyaka körül.

Félfojtó nyakörv

A félfojtó nyakörv a fojtó nyakörv kutya barátabb kiadása. Itt a húzás közbeni nyakörv szűkülés maximalizálva van azaz egy bizonyos ponttól nem tud szűkebb lenni.

Jelölő nyakörv

A jelölő nyakörv az pontosan arra való amire gondolsz, amikor mész kiválasztani kedvencedet az alomból ezzel tudod majd megjelölni.

Sport nyakörv

Strapabíró nyakörv ami arra lett tervezve, hogy elpusztíthatatlan legyen. Ezzel csak arra szerettem volna célozni, hogy szinten minden körülmény között megállják a helyüket.

Control nyakörv

A kontroll nyakörv az tulajdonképpen a fojtó nyakörv megfelelője csak azzal az eltéréssel, hogy a kontroll nyakörv egy szalag ebben az esetben ami sokkal jobban tud vágni és így fájdalmat okozni a kutyának.

Bebújós nyakörv

Ugyan egyszerűnek hangzik, de azért a felhelyezéshez kell a gyakorlás. A bebújós nyakörv esetében a kutya fejét kell belebújtatni a nyakörvbe. Nincs olyan opció, hogy szétcsatoljuk, csak bújtatni lehet.

GPS nyakörv

Ki ne szeretné tudni merre jár kis kedvence erre tökéletes találmány a GPS nyomkövetővel felszerelt nyakörv.

Ezzel kapcsolatban több megoldás is létezik, az első amikor egy apple gyártmányú air tag-t lehet elhelyezni a nyakörvben.

A másik megoldás a nyakörvre csatolható kutyabiléta ami GPS jeladó is egyben.

Kutya nyakörv rendelés

Nem is kell mondanom, hogy a kutyusom.hu olyan kutya nyakörv webshop ahol 0-24-ben leadhatod rendelésed és 2 munkanapon belül kiszállításra kerül az általad megrendelt termék az ország bármely pontjára.

Fekete Gergely
Fekete Gergely

Fekete Gergely vagyok kutyákkal nőttem fel, nemrég 1,5 éve jött el annak az ideje, hogy legyen saját kutyám. Egy fekete törpe uszkárra esett a választásom aki 6 hónaposan került mellém. Természetesen nagyon kreatívan Blacky lett a neve.

Mivel vidéken éltem gyerekkoromban számomra újdonság volt a kistestű kutya, az érzékeny lelkivilágával és természetesen az is, hogyan éljek együtt egy kutyával egy lakásban. Az együttélésünk megkönnyítése végett jónak láttam elvégezni együtt egy kutya tréner tanfolyamot is, hogy jobban megértsem Blacky-t.

A kihívások soha nem állnak meg ha az embernek van egy kutyája. Nekem a legnagyobb kihívás a kutyám etetése volt, mert nagyon érzékeny a gyomra.

Ezután a sok kihívás után szerettem volna megosztani a tapasztalatokat más fiatal és újdonsült gazdival is ezért indítottam el a kutyusom.hu webáruházat.

Articles: 332